søndag 18. desember 2011

Deilige kong Vinter!

Etter flere dager med is og glatte, syntes jeg ikke jeg fant noe vakkert i hagen lenger. Tanken med å ha noe fint i hagen hele året ble sørgelig stusselig. Heldig for meg, så fikk jeg hjelp av kong vinger. Et fint snølag som festet seg til isen, så det ble snøføre igjen, og rim og snø på plantene. Her er noen av inntrykkene. I år husker jeg også på å måke frem til koseplassen min i hagen. I våres irriterte det meg at jeg visste at det var vår under furua, jeg visste krokusen og snøklokkene var der - men jeg måtte jo vasse i meter med snø for å nyte det. Nå skal det måkes vei, så jeg får med meg alt! La det snø, la det snø, la det snø! :) Snøen beskytter godt mot kulda - hvis den kommer - og den kan brukes til noe godt!
Svenske asalen i julepynt

Rosehagtorn kan være vakkert om vinteren. Flotte siluetter av greinene.

Frøkapsler av Iris med snø.

Hever jeg blikket utover hagegjerdet senker skuldrene seg skikkelig, og julefreden siger inn.

Og det er lov å lage snølykter for voksne også...

2 kommentarer:

  1. Så fine vinterbilder, og jeg er enig med deg heller vinter med snø en det glatte guffene ekkle møkkaføre (det er jo livsfarlig å gå en tur)
    Ha en fin søndag , Marit.

    SvarSlett
  2. Flott med snebilder. Men akkurat nå er det helt greit med grønn plen og tørr tursti. Det ideelle er kanskje grønt hjemme og sne i kjøreavstand. Og fine bloggsnebilder å se på :-)

    SvarSlett