tirsdag 13. desember 2011

Små eviggrønne

Fant et godt tips, jeg tenkte å dele med flere. Nå før jul er det lett å få tak i mange ulike typer eviggrønne i småpotter, til en billig penge. Prøv noen forskjellige - og plant de ut til våren. (Der kommer min utfordring - de skal jo ha litt stell i noen måneder, og inneplantestell er jeg ikke spesielt god på!) Jeg har kjøpt tre ulike, her er en - og den lever enda!

3 kommentarer:

 1. Alle disse vintergrønne i småpotter tåler ikke stuetemperaturen vår. Det har nok ikke noe med dine evner ang. inneplantestell å gjøre. Min erfaring er at de egentlig er dø, eller døende allerede når man kjøper dem i butikken. Men det er forsøket verdt, jeg kommer nok til å prøve i år også. Planen er å få de ut i det frostfrie drivhuset så fort som mulig. Kanskje, kanskje...

  SvarSlett
 2. Mari Anne - tusen takk! :) Liker å høre at jeg kanskje har grønne innefingre også. :) Og så er det så velsignet godt å lese at selv om du skriver at det nesten er dødfødt å prøve - så prøver du! Helt herlig å se at det er flere ukuelige optimister som bare aldri lærer, men som stadig håper! :) Mine står lyst og kjølig (15 grader), så kanskje... :)

  SvarSlett
 3. Lyst og kjølig har jeg tro på. Dør de likevel kan du skylde på behandlingen de har fått før de kom til deg, lagring, trasport, blomsterbutikk..."utrolig at de holder gjennom jula", sier vi da.

  Ellers ser jeg at vi har mer enn optimisme felles. Planlegger en liten "turne" i vestfold til våren. Et stopp i Sande ville passe bra. Hint, hint...

  SvarSlett