onsdag 11. januar 2012

Januar - en måned å planlegge i

Noen kalde klare dager her i Vestfold nå. Da er det fint å ta frem bilder, skisser og drømme seg bort i alle ideene som skal gjennomføres til våren og sommeren. Endel drømmer som ikke ble realisert i 2011, tørkes støv av, og blåses nytt liv i. Frøkataloger dumper ned i postkassen, og det planlegges i grønne hjørner. Anne på Moseplassen er så grei at hun jobber med et bloggtreff under hagemessa. Se Hageblogger for info. Håper virkelig vi får til det! Det jobbes for å få til fin hagemesse også. Se siden til hage for mer. Håper inderlig det blir en grønn messe. Var en stund det var litt i overkant mye utendørsboblebad med høy lyd - men nå ser det ut til å ta seg opp og bli grønt igjen! Skal visst ha vært ganske bra i fjor også. Ikke noe galt i basseng ute - ble bare litt mye. :)
Grunner endel på hvor årets hagetur skal gå. Må bli en billig tur i nærheten, kanskje med bil til Sverige. Vurderer Stockholm. Zetas i Huddinge, skal være et bra mål. Tar gjerne imot kommentarer på fine turmål for våren.

Fra fjorårets vårtur til Amsterdam

1 kommentar:

  1. Ja, æ glær mæ masse til æ skal sette på varmen i drivhuset og begynne med såinga av frøan som skal pynte opp i hagen min til våren, sommeren og høsten.

    Lisbeth ;)

    SvarSlett