mandag 17. desember 2012

Planlegger kjøkkenhagen

Sitter og knoter ned en plan for kjøkkenhagen. Hva skal med, og hvor skal det være?
Her er skissen så langt. Har du noen forslag, kom med dem - tror jeg trenger litt inspirasjon. :) Jeg har ikke så store plassen, men pleier å få med det jeg vil.


Legg igjen en kommentar og bli med i trekning av dagens kalendergave - frø og hansker gitt av Nelson Garden. Ellen vant staudefrø i går.:)

8 kommentarer:

 1. Det är himla smart med såna översikter, då kommer man också ihåg vad man haft några år tillbaka och det blir lättare att rotera. Poteter vid asparagus, funkar det alltså? Jag har funderat vad jag kan sätta tillsammans med den. Tack för tips :)

  SvarSlett
 2. Det er artig å planlegge litt og ikke minst drømme om kjøkkenhagen nå på denne årstiden.
  Nå blir det sjeldent sånn som jeg planlegger men det er utrolig hva en får plass til når en har en plan.

  Dette ser jo veldig bra ut da Anne Kari, kos deg og ha en fin ny uke.

  Marit.

  SvarSlett
 3. hei hei. godt å se att andre også planlegger litt hage i julestria. ;) ha en fin dag. .)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei
   Jeg får ikke tak i deg på siden din, men fint om du sender meg en e-post med adressen din, så jeg får oversendt kalendergave. :)

   Slett
 4. Det er kjekt med litt hageplanlegging nå på vinteren. Om sommeren har en som regel ikke tid til sånt ;-)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Så trivelig å bruke vinterdvalen til å planlegge kjøkkenhage da:) Ser ut som om du får mye inn på liten plass. Jeg lurte på om du vet om frøene jeg vant fra deg skal forkultiveres eller om jeg kan så dem på friland? Lykke til videre med planleggingen. Blir spennende å se kjøkkenhagen i sin prakt til sommeren!

  SvarSlett
  Svar
  1. Frøene kan du så rett på friland. Mulig det er et par der som vil ha noen kuldenetter først. Sår du i potter i midten av februar, som du setter ute skulle det gå fint. Lykke til.

   Slett
 6. Det er det som er så gøy med denne årstiden, da kan vi sitte inne å kose oss, tegne opp og planlegge sesongen som kommer:) Synes tegningen din ser kjempefin ut! Så kjekt at jeg vant staudefrø:) Jippi! Frøgal som jeg er så får jeg aldri for mye frø;)
  Tusen takk.
  Ønsker deg en hyggelig kveld.

  SvarSlett