fredag 15. november 2013

Vinter i kjøkkenhagen

Det har vært noen fine morgener med frost. Jeg har ryddet kjøkkenhagen klar for vinteren, men purren og grønnkålen (som er rød) står fortsatt. Grønnkålen blir faktisk bedre etter en frostnatt. Vurderer å høste både purre og grønnkål i helgen, for til uka er det meldt snø. Da kan det kanskje være like greit å ha grønsakene i hus.

Vakkert er det i hvertfall, i kjøkkenhagen, når rimet pynter maten.


Asparges i vinterprakt

Rødbladet grønnkål pyntet med rim
 
Dette er virkelig Bed&Breakfast, men på denne tiden bare det siste...
 

5 kommentarer:

 1. Hei! Fine nesten-bilder av vinter. Jeg håper det ikke blir snø nærmere jul. God helg! Anne

  SvarSlett
 2. Man kan jo trygt si at grønnsakene dine står på 'kjølen'. Vakre er de også. Det er sikkert lurt å høste resten før Kong vinter kommer for godt. Han driver stadig og ypper litt nå...

  SvarSlett
 3. Så vakre grønnsaker med frost på seg! Det er utrolig hvor dekorativt alt blir med et rimlag på seg :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Oi, så lite høst det var igjen hos deg! Og snø snart? Hm, jeg har ikke tatt inn alle planter fra balkongen ennå, er ikke så ille kaldt her ennå, men ja, plutselig er det jo for sent. Grønnkålen tåler vel å stå igjen ute, men hvis du får mye snø er det jo litt enklere å høste inn nå. Herlig med mat fra egen hage! Nyt helgen!

  SvarSlett
 5. Fine grønnsaker i kjølen. Litt kjedelig er det vel hvis purren fryser fast i jorda. Da er det liksom ikke rare nytten lenger :) Selv om de tåler litt frost :)

  SvarSlett